Kliniekprijzen.nl

Kliniekprijzen, snel en eenvoudig

Permanent ontharen prijzen en informatie aanvragen

Kies een categorie voor Permanent ontharen prijzen en informatie


Permanent ontharen

Ontharen kan een lastige maar zeker ook een pijnlijke ervaring zijn. Het Ellipsesysteem is een snelle en effectieve methode om pijnvrij van het haar af te komen. Je kunt er snel vanaf komen en dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen deze keuze maken. Ze willen er snel vanaf en willen er niet graag mee gezien worden. Dan is het goed dat zij deze keuze maken want het werkt echt. Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat het een goede methode is, dus als je permanent wilt ontharen zou je ook deze keuze kunnen maken.

Hoe werkt definitief ontharen?

Voordat ze gaan ontharen wordt er een dunne laag gel op de huid gedaan, dit wordt gedaan voor een optimale lichtgeleiding naar de haren en om de huid tegen de hitte van de lamp te beschermen. Deze flitslamp gaat korte gedoseerde lichtflitsen op de huid richten, hierdoor absorbeert het licht het pigment van de haren en wordt het omgezet in warmte. Dan gaan de haren deze warmte geleiden naar de haarzakjes waar de verhitting de haarzakjes uitschakelt. Een goede en korte behandeling!

Duur van een behandeling

Het ligt er aan hoeveel er moet worden behandeld, normaal duurt de behandeling ongeveer 20 minuten. Als je de rug wilt ontharen of beide benen dan duurt het een uur. Kijk daarom eens goed wat je wilt laten ontharen en dan kun je ook de tijd inschatten. Ook diegene die het bij je gaat doen kan je een inschatting geven van de tijd, er wordt dan eerst bekeken hoeveel tijd het gaat duren en dan wordt er een plan gemaakt.

Voorzorgsmaatregelen permanent ontharen

Vier weken voor de behandeling moet je jezelf niet epileren of harsen. Het gebied dat je wilt behandelen moet wel geschoren worden. Je moet niet zonnebaden, je kunt hierdoor pigmentvlekken voorkomen, maar let op als je zwanger bent kun je niet laten ontharen.

Hoe pijnlijk is definitief ontharen?

Het doet wel wat pijn maar niet zo erg. Het is een tinteling of een kort prikkelend gevoel. Het is misschien even op de tanden bijten maar daar krijg je wel wat moois voor terug. Het is daarom het overwegen waard, een goed resultaat in korte tijd kun je met deze behandeling verwacht.

Voor welke haartypen geschikt?

De lichtstraal wordt aangepast aan elke huid en elk haar type. Bij donkere haren en een lichte huid zorgt het voor het beste resultaat. De donkere haren absorberen de lichtflits, dus de warmte wordt beter opgevangen. Kijk daarom of dat deze behandeling voor jou geschikt is. Ook voor de donkere huid?

Aantal behandelingen

Bij het ontharen moet je denken aan gemiddeld vier tot zeven behandelingen. Iedere keer moeten er zes tot acht weken tussen zitten, de huid heeft ook de tijd nodig om zich even te herstellen. Neem daarom de tijd om de huid te laten herstellen en ga pas na zes weken door met een volgende behandeling. Na een behandeling kan worden bekeken hoeveel er nog nodig zijn en wordt het traject besproken. Het is belangrijk dat je je goed laat informeren.

Na het definitief ontharen

Als de huid gevoelig is dan kan de crème worden aangebracht zodat de huid wat gaat koelen. Dit is belangrijk voor je eigen huid en het herstel. Je kunt ook maar beter even niet in de zon gaan, op deze manier kun je er voor zorgen dat de huid nog beter kan herstellen. De huid kan als hij wordt blootgesteld aan de zon erg gevoelig zijn. Daarom kun je maar beter de tijd nemen om er voor te zorgen dat de huid goed kan herstellen de zon een tijd te mijden. Als dit echt niet anders kan dan dien je goed te smeren met een extra hoge zonnefactor zodat de huid erg goed beschermd kan worden.

Bent u op zoek naar Permanent ontharen prijzen en brochures.