Erectieproblemen verminderen

Erectieproblemen zijn natuurlijk geen lachertje. Het zal uw seksleven ernstig beïnvloeden en dit komt uw eventuele relatie niet ten goede. Er zijn natuurlijk manieren om deze problemen te verminderen of geheel uit te bannen. Wij zullen deze voor u op een rijtje zetten, zodat u in de toekomst geen last meer heeft van erectieproblemen. Wij wensen u bij voorbaat veel succes met het oplossen van de problemen.

Een passend dieet

Wanneer u last heeft van een te hoog cholesterol gehalte kan dit bijwerkingen hebben op uw erectieproblemen. Bij een te hoog cholesterol gehalte wordt er minder bloed door uw lichaam gepompt. Hierdoor bereikt er ook (een stuk) minder bloed uw penis, waardoor het krijgen van een erectie lastig is.

Bij veel mensen schrikt een dieet af, want dit moeten zij vol zien te houden. Een cholesterol dieet is echter niet lastig om vol te houden wanneer u echt wilt. Het aspect ligt hem vooral in het bewustzijn van voeding. Er zijn ook een aantal voedingsproducten die bijdragen aan het verlagen van uw cholesterol, zoals; zalm, kabeljauw of supplementen van visolie.

Op het gebied van voeding is er nog een mogelijke oplossing voor het bestrijden van erectieproblemen. Rode ginseng is een zeer populair middel om erectieproblemen te bestrijden. Dit middel zorgt ervoor dat er meer rode bloedlichaampjes worden aangemaakt in het lichaam, waardoor het bloed meer zuurstof in zich opneemt. Hierdoor is het lichaam in staat om beter te functioneren en dus ook de bloedtoevoer bevorderd.

Op late leeftijd

Het trainen van de bekkenbodemspieren heeft veel voordelen, wat vooral te merken is op langere termijn. Wanneer u weet dat de erectieproblemen komen door de (matige) bloedtoevoer zijn deze oefeningen misschien voor u de uitkomst. Door het trainen van de bekkenbodem, wordt er van het lichaam geëist dat er meer bloed naar deze spieren gaat. Het bloed komt door de aderen naar de bekkenbodemspieren, waarna het bloed zich een weg baant naar de penis, waardoor het krijgen van een erectie geen moeilijk meer is.

Ontspanning helpt

Een groot gedeelte (40%) van de erectieproblemen komen door psychische of mentale klachten. Zo zijn er veel mannen met prestatiedruk of faalangst, waardoor er erectieproblemen ontstaan. Dit kan gevaarlijk zijn, want hierdoor gaat een man aan zichzelf twijfelen. Allereerst moet u bedenkend dat seks is bedoeld voor het wederzijdse plezier. U kunt gerust aangeven bij uw partner dat u wat extra tijd nodig heeft voor het opwekken van erectie. Zorg er dus voor dat u geen stress ervaart.

Bevorderende middelen Het gebruik van erectiepillen is voor veel mannen een grijs gebied. Ze weten niet wat de precieze werking is van erectie stimulerende middelen en schamen zich vaak over de aanschaf hiervan. In sommige gevallen kan het echter een hele verademing zijn voor de man. Last van erectieproblemen? Ga bij uw dokter na of uw lichaam erectiepillen aan kan en probeer het gerust eens uit!